RBO Sinfonia gaat, net als veel koren, weer starten met muziek maken. U gaat weer zingen, wij gaan weer begeleiden. We hebben daar enorm veel zin in.
Praktisch gezien duurt het echter nog even voordat uw koor en uw collega-koren weer concerten gaan geven, er moet eerst gerepeteerd worden.
Tegelijkertijd kunnen wij niet wachten om weer wekelijks mooie koorconcerten te begeleiden.
Om een en ander te combineren hebben we daarom Terug naar het concertpodium met RBO Sinfonia bedacht, een laagdrempelig project waarin we elkaar dit najaar al kunnen ontmoeten.
Dat ziet er zo uit:

Op 13 november zit RBO Sinfonia klaar om koren en individuele koorzangers weer eens het zingen met een symfonieorkest te laten ervaren.
U kunt zich daarvoor als koor opgeven en repertoire inbrengen. Ook individuele koorzangers zijn van harte welkom.
Verschillende koren zijn u al voorgegaan en hebben favoriet werk uitgekozen. Van Gabriel Fauré staan bijvoorbeeld delen uit het Requiem en Cantique de Jean Racine op het programma. Meer keuzestukken volgen.

Voor dit bijzondere project zijn nog plaatsen beschikbaar.
We nodigen uw koor én dirigent daarom uit om op zaterdag 13 november in de Bartholomeuskerk aan de Voorstraat te Poeldijk met ons te komen zingen. Daarbij bent u als individuele koorzanger zoals gezegd ook van harte welkom.
En last but not least: dankzij de steun van enkele fondsen zijn hieraan geen kosten verbonden, behalve dan de kosten van koffie, thee en lunch die in de kerk te koop zijn.

Aanmelden kan via e-mail, daarbij graag uw stemgroep vermelden.

Dagindeling

10.00-12.30 uur

Gezamenlijke repetitie begeleid door een organist/pianist, inclusief pauze

12.30-13.15 uur 

Lunch

13.15-15.45 uur

Gezamenlijke repetitie begeleid door RBO Sinfonia, inclusief pauze

15.45-16.45 uur

Uitvoering zonder publiek, maar te bekijken en mee te beleven via een online stream. De stream is uitsluitend te benaderen met een wachtwoord dat via de koren en deelnemers verspreid wordt. Dit is geen openbaar kanaal.
Een DVD is tegen kostprijs na afloop te bestellen.

Categorieën: Geen categorie