Op 16 september organiseren wij een een bijzondere koorscratch in de Laurenskerk in Rotterdam. Na twee succesvolle scratches in Poeldijk maken we de sprong naar de Maasstad, waarmee we enthousiaste koorzangers uit Rotterdam en wijde omgeving de gelegenheid bieden om het nieuwe seizoen met de mooiste koormuziek in te luiden. Niet alleen staat er bekend oratoriumrepertoire op het programma, ook voeren we gezamenlijk enkele van de meest geliefde koren uit het operarepertoire uit, zoals Verdi’s Slavenkoor en Aanbeeldkoor en Bizets Marche de Toréadors. Het geheel staat onder leiding van dirigent Paul Valk.

De dag start om 10:00 met pianorepetities, ‘s middags voegt het orkest zich daarbij en om 16:00 wordt het resultaat van de gezamenlijke inspanningen aan het publiek gepresenteerd.

Hieronder kunt u zich als deelnemer of bezoeker direct aanmelden, geheel onderaan vindt u een te downloaden flyer van het evenement. 

Tenslotte: nadere informatie over het precieze programma en de bladmuziek volgt. Houdt u daarvoor onze website in de gaten. 

Aanmelden voor deze koorscratch kan via https://www.ticketkantoor.nl/shop/Scratchdag3
of de volgende QR-code:

Folder downloaden
Folder Scratchdag-in-Rotterdam-16-sept

Categorieën: Koorscratches