MANAGEMENTTEAM

André Vulperhorst – voorzitter en sales
Tubaïst van RBO Sinfonia. Is tevens werkzaam als projectleider/programmeur evenementen en onderwijs bij Platform C Amstelveen, Cultuurpunt Aalsmeer en Stichting Educatieve Orkest Projecten, en als dirigent en docent van diverse blaasorkesten.

Yolanda Davids – salesmanager
Harpiste van RBO Sinfonia. Was daarnaast werkzaam als manager van de muziekscholen in Ridderkerk en Dordrecht en verzorgt momenteel het management van Muziekschool Westland.

Rik Andriessen – marketing en sales
Eerste fluitist van RBO Sinfonia. Is tevens werkzaam als zakelijk leider en producent van het Ives Ensemble en als docent en ensemblecoach.

Bernadette Jansen – orkestcoördinatie
Eerste violiste van RBO Sinfonia. Was eerder werkzaam als viooldocent aan de Vrije Academie in Delft. Bernadette was de drijvende kracht achter de doorstart van RBO Sinfonia na de opheffing van Holland Orkest Combinatie.

Mette Seidel – financiën
Celliste van RBO Sinfonia. Is daarnaast werkzaam als cellodocent aan de Muziekacademie in Den Haag.

Arjan Kik – vertegenwoordiger artistieke commissie
Concertmeester van RBO Sinfonia. Is daarnaast werkzaam als viooldocent.

assisterend adviseur

Maria Lewanski – sales en overige taken waar nodig
Eerste violiste van RBO Sinfonia. Is tevens werkzaam als directeur en projectmanager van de Stichting Educatieve Orkest Projecten en als directeur van en docent aan de Muziekacademie Den Haag.

BESTUUR

Wim Derksen – voorzitter
Was hoogleraar bestuurskunde in Leiden en Rotterdam en directeur van het Ruimtelijk Planbureau. Momenteel is hij publicist en adviseur van gemeenten en departementen.

Angela Kaptein 
Strafrechter te Den Haag.

Ruud Davids
Ondernemer in de gezondheidszorg.