MANAGEMENTTEAM

In 2020 namen wij het management van RBO Sinfonia over en zetten daarmee een mooie traditie voort. Sinds de oprichting van RBO Sinfonia in 1984 is de dagelijkse leiding altijd in handen geweest van orkestleden die een passie voor muziek met managementvaardigheden combineerden. Daarop vormen wij geen uitzondering: naast een carrière in de muziek zijn wij ook in andere werkgebieden succesvol, zoals binnen het kunstmanagement en de muziekeducatie (zie hieronder). De expertise die we daarin hebben opgedaan, zetten we nu ten bate van RBO Sinfonia in. 

André Vulperhorst – voorzitter en sales
Tubaïst van RBO Sinfonia. Is tevens werkzaam als projectleider/programmeur evenementen en onderwijs bij Platform C Amstelveen, Cultuurpunt Aalsmeer en Stichting Educatieve Orkest Projecten, en als dirigent en docent van diverse blaasorkesten.

Yolanda Davids – salesmanager
Harpiste van RBO Sinfonia. Was daarnaast werkzaam als manager van de muziekscholen in Ridderkerk en Dordrecht en verzorgt momenteel het management van Muziekschool Westland.

Maria Lewanski – sales en overige taken waar nodig
Eerste violiste van RBO Sinfonia. Is tevens werkzaam als directeur en projectmanager van de Stichting Educatieve Orkest Projecten en als directeur van en docent aan de Muziekacademie Den Haag.

Rik Andriessen – marketing en sales
Eerste fluitist van RBO Sinfonia. Is tevens werkzaam als zakelijk leider en producent van het Ives Ensemble en als docent en ensemblecoach.

Mette Seidel – financiën
Celliste van RBO Sinfonia. Is daarnaast werkzaam bij Muziek aan Bed en als cellodocent aan de Muziekacademie in Den Haag.

CONCERTMEESTER

Arjan Kik
Concertmeester van RBO Sinfonia en vertegenwoordiger van de artistieke commissie. Is daarnaast werkzaam als viooldocent.

BESTUUR

Krijn Schuurman – voorzitter
Consultant, spreker, presentator, dagvoorzitter.

Louis Sloot 
Advocaat.

Ruud Davids
Ondernemer in de gezondheidszorg.